2016 uzun saç trendleri

2016 saç stilleri, 2016 uzun saç modelleri, 2016 yaz saç modelleri, güncel haber, haberler, saç stili, sağlık, uzun saç, 


Biz hanımlar için saçlarımızın güzel görünmesi çok önemlidir. Kış aylarının geride kaldığı bugünlerde, hepimiz yaz için tatlı bir hazırlık telaşı içine girdik. Diyet yapıyoruz, gardıroplarımıza yazlıklarımızı yerleştiriyoruz, tatil planları yapıyoruz. Peki ya saçlarımız, saçlarımızı da yenilemenin zamanı değil mi? Şu bir gerçek ki kendilerine en yakışan saç rengini ve modelini bilen kadınlar, her zaman bir adım öndelerdir, dikkatleri kendi üzerine çekmeyi başarırlar.

Özel tasarım becerisi gerektirmeye o kadar güzel ve kolay saç stilleri var ki, tüm yapmamız gereken onları denemek ve bize yakışanı bulmak.Birkaç dakika uğraşla muhteşem görünebiliriz.
Saç stilinde hiç geçmeyen moda örgü saçlardır.Bu saçları günlük hayatta, alışverişe giderken hatta düğün saçı olarakta tercih edebiliriz.Bütün örgü saç modelleri kolaydır, fakat bu konuda pek yeteneğinizin olmadığını düşünüyorsanız balık sırtı veya düz fakat salaş bir örgü modeliyle başlayabilirsiniz.
Hiç modası geçmeyen diğer bir saç stili ise saçı at kuyruğu bağlamaktır. Bu saç günümüzde her yaştan insanın tercih ettiği saç modelidir.
Feminen bir görünümüz için bohem tarzınıda saçınıza uygulayabilirsiniz
Şimdi 2016 yazı saç modellerine bir gözatalım…


ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment