Cinsel saldırıya uğrayan Gülay Bursalı intihar etti 10 kattan aşşa atladı

                  Cinsel saldırıya uğrayan Gülay Bursalı intihar etti 10 kattan aşşa atladı




Oyuncu Gülay Bursalı, dün İstanbul'da türsel hücumyla karşı karşıya kalınca intihar etti. Bir artdaşı ile birlikte Başakşehir'de ev kirlilikalamak isterken emlakçının türsel istismarı ile karşı kaşıya kalınca çıplak durumde 10. kattaki pencereden aşağı atladı. Üniversite öğrencisi oyuncu Bursalı, olay yerinde ıslakamını yitirirken polis her yerde emlakçıyı arıyor.

DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Fakat kısa süre nihayetra C.İ. de bir artdaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay’ın erkek artdaşını döverek cep telefonuna el koydu. Ardından ilk olarak C.İ., genç kızı güçla bir odaya soktu. Birkaç dakika dahilinde odaya şahsın, kimliği belirsiz artdaşı da girdi. Kısa bir süre nihayetra çıplak durumde pencereye çıkan genç kız, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde ıslakamını kaybetti.



ERKEK ARKADAŞI İFADE VERDİ

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Engin Ö., poliste verdiği ifadesinde “Gülay Bursalı ile sosyal medya üzerinde tanışıp konuşuyorduk. Ancak 6 ay evvel ilk kez birbirimizi gördük. Arkadaş olduk. Zaman vakit bekar evlerinde birlikte oluyorduk. Olay gecesi de birlikte eğlendikten nihayetra kalacak bir yer aramaya başladık. Daha evvelden de ev kirlilikaladığım C.İ.’yi telefonla aradım. Banne bir ev olduğunu ancak temizlik gerektiğini kendilerinin de bizimle birlikte geleceklerini söylediler” dedi.

KIZLA BİRLİKTE OLACAĞIZ DEDİLER

Birlikte eve gittiklerini söyleyen Engin Ö., “Bir süre eşyaları topladılar. Bu gizada Gülay dahilerdeki odaya girmişti. Daha nihayetra C.İ., artdaşımla evvel kendisinin birlikte olacağını söyledi. Yanındaki kişi beni tuttu, telefonumu aldı. C.İ., Gülay’ın odasına girdiğinde bağrışmalar oldu. Sesler yükselince beni tutan kişi de odaya girdi. Kısa bir süre nihayetra da ben odaya girdim. İçeri girdiğimde Gülay pencereye çıkmış ‘banne bir şey yapmayın’ diye bağırıyordu. Ben ‘Dur, atlama' derken kendisini boşluğa bıraktı” dedi.

Olaydan nihayetra C.İ. ve tarafındaki kişinin kaçtığını anlatan Engin Ö'nün “Onlar kaçınca Gülay’ın tarafına aşağı indim. Polis gelene kadar başında bekledim. Sonra polis beni gözaltına aldı” dediği belirtildi.

ADLİ TIP ÖN RAPORU TECAVÜZ YOK

Öte tarafdan Adli Tıp Kurumu'nda Gülay Bursalı’yla alakali ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda Gülay Bursalı’nın yüksekten düşme nihayetucu öldüğü tespit edildi. Genç kızın dahil organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu ayrıca vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildiği raporda belirtildi. Gülay Bursalı’nın vücudunda tecavüz edildiğine yönelik herhangi bir iz bulunmadığı , herhangi bir meni meselein de tespit edilmediği öğrenildi. Geniş incelemenin sürdüğü belirtildi.

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN ADLİYEYE GÖNDERİLDİ


Polis, kuşkuli Engin Ö.’nün ifadesinde bazı çelişkiler bulunduğunu belirterek adaleten adam öldürmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildiğini belirtti.


Gülay Bursalı, Gülay Bursalı Intihar, Oyuncu Gülay Bursalı, Gülay Bursalı Intihar Etti, Gülay Bursalı Kimdir, Gülay Bursalı ölüm Haberi, Tecavüze Uğrayan Gülay Bursalı Intihar Etti, güncel haberlerm, güncel, 

ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment