Erkekler kadinlari neden aldatıyorlar

                           Erkekler kadinlari neden aldatıyorlar





1: Karaktersizlik Gerçek bir kişiliğe sahip olan asla eşini ve ya partnerini aldatmaz. Ama karakterine bir sorun var ise eksik veya taraflış bir yetiştirilme tarzı var ise mutlbüyük aldatma hissi olur. Bu karakter eksikliği yüzünden aldatma eğilimini gerçekleştirebilir.

2: Farklılık ve Heyecan Arayışı Bazı erkekler çok acele sıkılabiliyor veya ayrımlı bir tat alma hissi isteyebiliyorlar. Aldatan erkeklere baktığımız vakit ayrımlı bir heyecan arayışı dahilindelerdir. Bu nedenden dolayı aldatmak isteyebilirler.

3: Erkeğin Çok Fazla İlgi Görmesi Eğer bir erkek çok yakışıklı ise ve çok alaka görüyorsa bayanlar tarafından aldatma hissi ortaya çıkabilmektedir. Kendini çok zevkr ve her kadınla ilişki ıslakamak isteyebilirler.

4: Eşinin veya Partnerinin Değişmesi Hayat ilerledikçe kadın biraz kendini bırakır ve vücudunda olsun giyiminde olsun değişiklikler olabilir. Erkek bu durum karşısında biraz ıraklaşabilir ve kendi başka heyecanlara atabilir.

5: Kadının Yatakta Yeterli Gelmemesi Erkekler her vakit kadının yatakta çok iyi olmasını bekler. Ama vakit geçtikçe kadının yatakta zayıf kalması erkeği aldatmaya yönlendirebilir.

6: Alışkanlık Yapması Eğer erkek bekarlık vakitında çok çapkın ise evlendikten nihayetra da aynı olacağı dahilin tarafi alışkanlık olmasından dolayı aldatmak isteyebilir.

7: Erkeğin Başka Eğilimlerde Olması Bir erkek her vakit ayrımlı tat ve heyecanlar bekler. Yatakta eşiyle veya partneriyle tam ahenk dahilerisinde olmaz ise dışarıda ki bir bayanla eşiyle yapamadıklarını yapacağını düşünerek aldatmak isteyebilir.

Yukarıda ovalanlar bir çok biçimde eşlerini aldatan erkeklerden alınmıştır. Aldatan erkeklere baktığımız vakit yukarı da bahsedilen en az bir hususiliğe sahiptir


erkek kadini neden aldatır, Erkekler kadinlari neden aldatıyor, güncel bilgi, güncel haber, sağlıklı yaşam,
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment