hangi burç hangi meslekte başarılı olur gercekler

               Hangi Burç hangi meslekte başarılı olur gercekler

 hangi burç hangi meslekte başarılı olur gercekler,koç, boğa, ikizler, yenğeç,aslan,başak,terazi, akrep, yay,  oğlak,kova, balik, burclar meslek anlamlari



Hangi burç,hangi işte başarılı olur?Gerçekten de burcumuzla,işimiz arasında çok güçli bir bağlantı var.Hatta bazı firmalar, alım yapacakları işin niteliğine göre uygun burçlara evvellik veriyorlar.İsterseniz detaylı olarak bir göz atalım,hangi burç hangi işte başarılı oluyor ;

KOÇ: Burçlar kuşağının en genç azasi olan koç burcu, dahilinde bitmek bilmeyen bir enerji taşır. Bu enerji kimi vakit insanlara ilolmamış kaynağı olur. Koçlar dahilin uygun işler arasında gazetecilik,  reklam ve durumkla ilişkiler bulunur. Aynı vakitda cesareti ve dürtüsellikleri nedeniyle itfaiyeci, polis memurları, girişimci, asker, kurtarma görevlileri tekrarlde tekrar koç burcundandır.

BOĞA: Bir boğa düzeninin bozulmayacağı her işte mutlu olacaktır, yeter ki saatleri belli olsun, çok bedensel iş yapmak güçunda kalmasın… Sakin, huzurlu, çalışkan boğa dahilin uygun işler arasında bankacılık,avukatlık, mimarlık bulunur. Boğa, nihayetbaharel ve estetik olanı seçer. Damak zevki gelişmiştir. Bu nedenlerle besin, mücevher ve lüksle alakali işlerde çalışmaktan zevk alır.

İKİZLER:İkizleri mutlu etmek ister misiniz? Ona uçurumatıcılığını kullanacağı bir iş verin! İkizlerle çalışmak iki insanla meşgul olmak demektir. Bu nedenle o iki kat çok düşünecek, çok konuşacak ve belki de az çalışacaktır. Çünkü pratik yolu bilir. İkizler dahilin uygun işler arasında rehber, borsacı, santral operatörü, öğretmen, mimar, durumkla ilişkiler bulunur. Aynı yerde devamlı kalmaktan sıkılır, arada bir hava alması gerekir.


YENGEÇ:Burçlar kuşağının annesi olan yengeçler, anneç yapıları nedeniyle, yuva ve çocuklarla alakali işleri yüklenmenin haricinde daha büyük mesuliyet gerektiren alanlarda da başarılı olurlar. Mükemmel yöneticiler olabilirler. Sorumluluk gerektiren işleri rahatlıkla durumleder, uçurumatıcı çözümler sunabilirler. Uygun işler arasında; insan kaynakları,aşçı, öğretmen, yönetici, avukat bulunur.

ASLAN: İhtişamlı aslan, şov yapabileceği alan ister. Organizatörlük,yöneticilik, tur rehberliği, moda ve tasarım ile alakali alanlarda çalışabilir. Ekip olmaktan ziyade tek olmak ister. Gittiği yerde oldukça sevilir ve önünde nihayetunda istediğini alır. İkna yeteneği çok gelişmiştir, iyi avukatlar tekrar aslan burcundan çıkar.

BAŞAK: Mükemmeliyetçilik ve titizliği ile bilinen başaklar, detay gerektiren işlerde başarılı olurlar.Gezegeni Merkür olduğundan, yazar,araştırmacı, öğretmen, eleştirmen, çevirmenler de başak burcundan çıkar.Ayrıca hizmet sektöründe de başaklara sıkça rastlanılır.

TERAZİ:Hassas terazilerin devamlı denge arayışı işlerine de tarafsır. İyi birer ara bulucu olduklarından elçiliklerde çalışanlar,adalete önem verdikleri dahilin ise mahkemelerde görev alanlar terazi burcundan çıkar.  Romantik ve aşka aşık terazilerden düşünceli söz yazarlarının da çıkması muhtemel. Güzel olanı seven terazi moda alanında da oldukça başarılı olabilir.

AKREP: Bir akrebin iyileştirme ve şifa verme gücü olduğu söylenir. O ölüm ve yeniden doğuşun simgesidir. Yoğun hislere sahip olan akrep burcu dahilin uygun işlerin başında psikiyatrist, dedektif, avukat,eğitimci, bbilim adamı gelir. O oldukça çok yoğunlaşabilmesi sebebi ile istediği her alanda başarılı olabilir. Güvenilir bir çalışandır.

YAY: Eline valizini tutuşturun ve bırakın o istediği yere gitsin, emin olun döndüğünde ihtiyacınız olanda çok bir donanımla gelecektir. Yaylar dahilin bir yerde sabit kalmak işkenceyle eş kıymetdir. Felsefik yaylar çok babacan bir yöneticidir.Kimsenin kötülüğünü istemez. Manevi tarafları çok gelişmiştir, devamlı ilolmamış almak ister. Umutlu ve pozitiftir. Seyahat ile alakali bütün işler, eğitmenlik, spor ile alakali işler yayların alaka alanlarındandır

OĞLAK:Burçlar kuşağının babası olan oğlak burcunu nasıl bilirsiniz? Otoriter,gelenekçi ve kaideları çok önemseyen yapıları nedeniyle çok iyi bir yöneticidir. Nerede neyin olması gerektiğini bilir. O günler nihayetrasını tasarlar,adımların ötesini hesaplar ve öyle kararlar alır. Ve inanın birçoğu, büyük başarılara imza atar. Oğlak bu hususilikleri nedeniyle iyi bir liderdir. Para yönetimi konusunda da başarılı olduğu dahilin bankacı olabilir. O mesuliyet insanıdır ve herkesten en iyi biçimde yapmak ister.

KOVA:Kendini günümüze ait paytmeyen kovanın yapmak istediği iş, muhtemelen giza dışı olacaktır. O kendi garip iş alanını bile uçurumatabilir. Farklı çalışan başları, onları bbilim adamı yapabilir. Veya çalışmaya bile gerek duymadan dünyayı keşfe çıkıp çadırıyla istediği yerde konaklayabilir. Kısacası kovanın alanı her kati harcı değildir. Bir kadın kova, gizadan bir erkekten daha çok elektronik bilgiye sahip olabilir. Kovalar dahilin uygun işler: havacı,mucit, bbilim adamı, elektrik-elektroniktir.

BALIK:Düşlere sıkça dalmalarıyla bilinen balıklar, uçurumatıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilir. O sezgiseldir ve bu tarafını kullanacağı işer onu yukarılara rahatlıkla taşıyacaktır. Bir balık maddiyatçı değildir. Fotoğrafçı, müzisyen, denizci, sanatçı, hemşire, baytar, psikolog olabilirler.

 hangi burç hangi meslekte başarılı olur gercekler,koç, boğa, ikizler, yenğeç,aslan,başak,terazi, akrep, yay,  oğlak,kova, balik, burclar meslek anlamlari

ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment