iPhone 7 çıkış tarihi, haber ve söylentiler

           Her şey Apple'ın yeni iPhone hakkında bilmeniz gereken




Güncelleme: Telefonun arka kısmında yeni bir görünüm tasarımı yanı sıra arkasındaki daha büyük bir kamera sensör içine adapte yeni bir anten hattı olacak göstermektedir.
Ile iPhone 6S Apple henüz onun en iyi yakışıklı teslim ama bir kenara fantezi bazı yeni 3D Touch teknolojisinin spor, o da çok benzer iPhone 6 .
Bu beklenen oldu - tüm sonra, Apple genellikle sadece bir kez yakışıklı her iki yılda bir yeniden yapılandırırken, ama bu revizyon iPhone 7 ile bağlı, bu yüzden biz bekliyorduk ve büyük değişiklikler için umuyoruz: güç yığınları yepyeni bir tasarım düşünmek yeni özellikler ve bir demet.
iPhone 7 muhtemelen geç 2016 yılına kadar gelmesi olmasa bile sızıntı, söylentiler ve raporlar zaten biz ne tüm aşağıda sizin için web dört bir yanından ve ötesinde son, en net resim vermek mümkün topladığınızda, edinmiş yeni iPhone bekleyebilirsiniz.
  • Fancy Android? İşte hakkında bilmeniz gereken her şey Samsung Galaxy S7
Telaş içerisinde? Aşağıda yer alan Video toparlama son iPhone 7 haber alın

Sadede gel

  • Bu nedir? Apple'ın bir sonraki tüm yeni iPhone
  • Ne zaman çıktı? Olası 2016 Eylül
  • O? Ne mal olacak iPhone 6S Muhtemelen aynı

iPhone 7 çıkış tarihi

insanları bahis olsaydı biz iPhone 7 muhtemelen Apple programa sadık eğilimindedir ve son birkaç iPhone'lar tüm eylül ayında başlatılmıştır Eylül 2016 gelecek söyleyebilirim.
Ama bir 'güvenilir bir kaynaktan' e göre Apple aslında daha önce piyasaya getirmek olabilir. Ne yazık ki, ne kadar erken belli değil, ama bu bile telefonun geliştirme ve üretim bitirmek için bir süre alacaktır, bu yüzden yazdan önce onu görmek için beklemek olmaz.
Bakacak çok sayıda rapor vardır Mart ayında bir Apple olay iPhone 7 sonra bir görünüm yapmak için son derece unlikey olmasına rağmen. Biz görebilirsiniziPad Air 3 , iPhone 5SE ve Apple İzle 2 yerine.

iPhone 7 tasarım

iPhone 6S iPhone 6 çok benziyordu, ama değişiklik görülebilir kalıntıları alacak formu Tam olarak ne iPhone 7. tüm değişim olması olasıdır, ancak bazı söylentiler var



Bir kere, bu 7.1mm kalınlığında iPhone 6S daha ince olabilir; KGI Securities Ming-Chi Kuo o 6mm arasında 6.5 mm kalınlıkta dağıtacağız düşünüyor. Yani pil ömrü bir darbe vuracaktır neden olabilir, özellikle de bize gereksiz ince geliyor, amaSamsung Galaxy S6 sadece marjinal 6.8mm daha kalın, bu nedenle mümkün.
TSMC cips yaparsa, rivayet edildiği gibi , daha sonra biraz boşluk diğer alanlarda fedakarlık yapmadan aşağı Apple ince yardımcı olabilir kaydedilmiş olabilir.
Başka bir söylenti anlaşılacağı iPhone 7 bir bezeless ekranlı bir all-metal tasarıma sahip olacak. IPhone tasarımı için büyük bir değişiklik olacağını, ancak ekran teknolojisi yeni bir tür getiren Apple için mantıklı bir hareket olacaktır.
Olarak iPhone 7, çok son inşa edilebileceğini , Mac Otakara göre bir su ve toza dayanıklı telefon yolda anlamına gelebilir "sağlamlaştırılmış" özellikleri ile iPhone prototip bir dizi vardır.
Su geçirmez iPhone 7 başka öneri Apple tedarikçisi Japonya Display geliyor.tedarikçisi ikinci nesil artık "Pixel Eyes" adlı yeni bir teknoloji ile geldi, ama o ıslak parmakları varken daha kolay ekran kullanmayı kolaylaştırır.
Bu her zaman böyle Sony Xperia Z hattı gibi su geçirmez telefonlar ile ilgili bir sorun var, bu yüzden Apple'ın ana tedarikçisi sorun durdurmak isteyen gerçek iPhone 7 yapacak ne büyük bir ipucu olabilir.
Başka bir rapor Apple su geçirmez yerine ince telefonu tercih edecek önerdiiPhone 7 . Apple olasılıkla iPhone 7 eskisinden daha 1mm daha ince olmasını sağlayacak, hem de yeni bir LCD ekran teknolojisini alacak.
Biz aynı zamanda Apple olacak düşündüren söylentiler olarak, şimdiye kadar en ince iPhone için mağaza olabilir hantal 3.5mm kulaklık girişi hendek büyür. Biz de kutuya dahil tomurcukların bir kablosuz set görebiliyordu - Bu Bluetooth kulaklıklar büyük bir bağımlılık görürdünüz?
Muhtemelen çok memnun edecek bir yeni tasarım çimdik söylenti Apple olacak anlaşılacağı kamera yumru hendek , onu firma tamamen düz arka Yanı sıra iPhone 7. bir şık bitirmek için gidiyor - iPhone 6 / 6Plus beri mevcut olmuştur Ayrıca kesintisiz olabilir aynı rapor anten bantların çıkarılması yönünde işaret ettiği gibi.

iPhone 7 ekran

IPhone 7 olabilir büyük bir çözünürlük sıçrama için de bir DigiTimes kaynak Apple sırayla bir QHD olasılığını hatta 4K ekran açılır, hangi cam-on-cam ekranlara geçmek için görünüşte muhtemeldir, inanılan gerekiyorsa .
Android telefonlar bir sürü zaten QHD ekranlar ve Sony Xperia Z5 Premium 4K, bu yüzden Apple bir sonraki amiral gemisi çözünürlüğü şişirmek olacağını mümkündür, ama iPhone 6S biz şüpheci olsanız bile 1080p olmadığı verilen o 4K yere yakın alırsınız.
iPhone 7 daha yüksek çözünürlük olsun eğer rakip telefonları boyut olarak her geçen gün artmaktadır, özellikle de çok büyük alabilirsiniz. Biz de ikna değiliz - biz hala 4.7-inç ve 5.5-inç modelleri görmeye bahse girerim.




Sonra Güvenilen Fransız blog gelen iPhone 7. LCD arka ilk görüntü varNoWhereElse ve iPhone 6S karşı iPhone 7'den panelini gösterir.
Tüm bağlantıları sonraki iPhone üzerinde birkaç tasarım değişiklikleri olacak düşündüren telefonun etrafında farklı yerlerde bulunmaktadır.
Olarak çözünürlükte bir atlama, iPhone 7 rağmen Android taklit tek yol olmayabilir konuşma da var o Samsung telefonların çoğunda kullandığı çok gibi bir OLED birine bir LCD ekrandan geçiş olabilir.
Bir yeni söylenti iPhone 7S bir OLED ekran özelliği ilk Apple telefon olacak göstermektedir. Söylenti Apple önümüzdeki birkaç yıl içinde panelleri OLED LCD panelleri geçiş olacağını tedarik zinciri kaynakları söylüyorum geliyor.
Teknoloji gelecek yılki iPhone 7 için zaman içinde burada olacak ve biz iPhone 7S için beklemek gerekecek gibi ne yazık ki görünmüyor. Yani, analist Ming-Chi Kuosöylenti reddetti savunarak, Apple'ın 2019 öncesi AMOLED değil muhtemel geçiş olacak.
Olarak iPhone 7 ekran, parçalamak zor olabilir Apple patent ortaya çıkarıldıdüştü yere temas etmez bunu sağlamak için ekranın kenarlarından dışarı patlama tamponlar gösteren. Patentler genellikle ürünlere dönüşmesi yok, ama asla bilemezsiniz - ve kesinlikle daha güçlü bir ekran görmek güzel olurdu.
belki içine 'gözetleme' içerik önizleme gezinmek için sağlayarak, yerine sadece statik önizleme alarak, bir şekilde geliştirilmiş olması muhtemel olsa 3D Touch bir dönüş yapmak bağlıdır.

iPhone 7 rakipleri

IPhone 7 kapalı henüz olasılıkla bir yoldur, bu yüzden ana rakiplerinin bazıları henüz ya başlattı değil. Büyük bir şeklinde vardır Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Kenar . Biz iki yıldır bir telefona dışarı vermedik - - Apple yapmak için bazı ciddi çalışmaları var bu yüzden bu telefonların ikisi de techradar'de beş yıldızlı eleştiriler aldık.
HTC One M10 de Apple'ın yakışıklı layık bir alternatif olması muhtemeldir. HTC geliyor iyi bakmak emin, ama küçük şimdiye kadar bu konuda bilinmektedir.
4-inch konuşma da var iPhone 5SE eserlerinde. IPhone 5C yüzden iPhone 6S yanında başlatmak için bir tahmin çünkü biz iPhone C baskı görmedim, ama ne yazık ki hiçbir açıklaması yoktu.
Son dedikodular biz iPhone 7 ile birlikte bir göreceksiniz önermek, ama buna iPhone 6C, iPhone 7C veya ağır rivayet denilen olacak olup oldukça net değiliPhone 5SE . Bazı kaynaklar hatta ucuz duygu plastik iPhone 5C aksine, bir metal arka ile gelen telefon hakkında fısıldayan edilmiştir

iPhone 7 maliyeti

Orada herhangi bir fiyat söylentiler henüz değil, ama büyük olasılıkla iPhone 7 iPhone 6S şu anda satılıyor kabaca ne mal olacak. Bu özellikle US $ 649 / £ 539 / AU $ 1,079 yukarı var.
Apple nihayet 16GB modeli terkeden ise başlangıç ​​fiyatı daha yüksek olabilir rağmen.

iPhone 7 çıkış tarihi, haber ve söylentiler,Samsung Galaxy S7,HTC One M10,iPhone 7 rakipleri,iPhone 7 maliyeti, iPhone 7 ekran
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment