survivor 16 mart kim elendi nagihan ve eda tartışması

survivor 16 mart kim elendi nagihan ve eda  tartışması




survivor 16 mart kim elendi nargihan ve eda  tartışması, 2016 survivor, survivor 16 mart 2016 kim elendi, sörvayvır 16 mart kim elendi, sörvayvır nagihan ve eda tartışması


Konsey gecesi ıslakananlar Survivor 2016 konsey gecesinde

 Nagihan ve Eda’nın münakaşası gündeme geldi Nagihan’ın sert söylemleri Eda’yı sinirlendirdi kısa süre gerginlik ıslakataraf ikiliye Acun Ilıcalı müdahale ederek gizayla söz hakkı verdi. Eda’nın Nagihan’ın sözleri karşısında ağzım açık kaldı ifadesinden nihayetra Nagihan “Ağzında açık kalır başka bir yerinde” ifadesine Acun Ilıcalı müdahale ederek konuşmalarına dikkat etmesi gerektiği konusunda Nagihan’ı sert bir biçimde uyardı


SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLDU?


Survivor 2016'dan kim elendi sorusunun tarafıtını hdahil beklenmedik bir ad oldu. Z karakter Survivor SMS oylaması meşhurler gizalaması bu elemede etkili olmadı. Daha evvel oyunlarda sakatlanan Seda Tetik güçunlu olarak elenen ad oldu. Haliyle Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı elemeden kurtuldu. Survivor'ın salı gününden 16 Marka çarşamba gününe ertelenen elemesi saat 20.00'da başladı. Survivor ada konseyi bir kez daha meşhurler takımı dahilin toplandı.

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı beklenen ada konsetekrar Acun Ilıcalı şoke eden haberle başladı. Buna göre Seda Tetik geçirdiği kaza nihayetrasında Survivor'dan elendi. Seda'nın adaya dönüşüne doktorlar izin vermediği dahilin Survivor'a bu hafta veda eden ad kendi isteği ile o oldu.

SURVİVOR'DA SMS SONUÇLARI KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta SMS oylamasına göre eleme olmadı. Onun yerine Seda Tetik bu hafta elenmiş sayıldı. Hatırlanacağı gibi Yılmaz Morgül ile Ezgi Avcı eleme adayıydı. Bu durumda her ikisinin de elemeden ismi düşmüş oldu. Yani onlar dahilin eleme olmayacak.

Bundan nihayetraki oylamada Tuğba Özay'ın bir ad söyleme hakkı devam edecek. Bireysel dokunulmazlık da oynanmayacak. Bu haftanın SMS birincisinin ad söyleme hakkı da nihayetraki elemede geçerli olacak. O haftanın birincisi de ayrıca ad verebilecek ve eleme 3 ad arasında yapılacak.

SURVİVOR SMS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLAR

16 MART 2016 Survivor 2016 meşhurler SMS nihayetuçları bu hafta oylamada geçerli olmadı. Bu oylkör nihayetuçları bir nihayetraki elemede kullanılacak. SMS birincisi olan Avatar Atakan bir dahaki elemede bir ismi elenmek üzere verebilecek. Peki gizalkör nasıl çıktı? Sürprizi Ezgi Avcı yaptı. İşte 16 Marka 2016 Survivor SMS oylaması nihayetuçlarına göre meşhurler gizalaması; 1. Avatar Atakan 2. Ezgi Avcı 3. İbrahim Yattara 4. Eda Akkaya 5. Nagihan Karadere 6. Yılmaz Morgül 7.Yunakıl Günçe 8. Mehmet

SURVİVOR ELEME GECESİ ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?


Survivor ada konseyinde evvel Acun Ilıcalı Seda Tetik ile alakali şok edici haberi verdikten nihayetra Eda Akkaya ile Nagihan Karadere kavgası patladı. Nagihan Karadere münakaşa gizasında Eda dahilin 'Ağzında açık kalır başka yerlerin de' deyince Acun Ilıcalı'dan da ikaz aldı. Acun Ilıcalı 'söylediğin hoş değil seni ikazyorum' dedi. Nagihan Karadere kötü bir şey söylemedim diyerek kendini savunmaya çalıştı.


Nagihan ve Eda Kavga etti 


Survivor Ünlüler takımından başarılı oyuncu Nagihan nihayet oyunlarda istediği performansı gösteremeyerek rakiplerine puan kaptırması sinirlerini iyice gerdi. Adada Eda’nın sözını üzerine alınan Nagihan Eda ile tartışarak Eda’nın üzerine yürüdü başka uçurumışmacıların müdahalesi ile olay fiziksel temasa dönmekten nihayet anda kurtuldu. Karşılık bağırarak tartışan ikili adanın ayrımlı alanlarına uçurumışmacılar tarafından götürülerek sakinleştirilmeye çalıştırıldı.


survivor 16 mart kim elendi nargihan ve eda  tartışması, 2016 survivor, survivor 16 mart 2016 kim elendi, sörvayvır 16 mart kim elendi, sörvayvır nagihan ve eda tartışması
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment