Matbaa'da Kalite ve Zaman Çok Önemlidir


''10 Yorum Yap , Tanıtım Yazısı Kap'' etkinliğinde 2. tanıtım yazısı İstanbul Ofset için yazılmıştır. İstanbul Ofset Matbaa Grafik tasarım ve Ofset baskı hizmetleri vermektedir.Sitede ürün çeşitlerine geniş ve açıklayıcı bir şekilde ulaşmanın avantajları yanı sıra, dilediğiniz ürün veya ürün gruplarının siparişini verebilirsiniz. Siparişi alınan ürünün müşteri memnuniyeti doğrultusunda hazırlamaktadır.









Afişler,Antetli Kağıt,Bardak Altlığı,Bloknot,Cepli Dosya,Sticker (Çıkartma Etiket),El İlanı - Broşür,
Kartvizit,Katalog,İnsert,Magnet,Mouse Pad,Oto Kokusu,Karton Çanta,Plastik Şeffaf Kartvizit,Zarflar
Ajanda,Takvim gibi ürün gruplarında hizmet vermektedir.

Özveri,Güven ve Başarı sloganı ile tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet vermektedirler.

İstanbul ofset ve matbaa hizmetleri geniş ürün yelpazisi ile sizlere matbaa, ofset, katalog, el ilanı, broşür gibi bir çok konuda istanbul matbaa olarak matbaa ofset hizmetleri sunmaktadır. Aynı zamanda kartvizit, karton çanta, cepli dosya, bloknot, küp bloknot ve spiralli bloknot 'ta üretici firma avantajlarınıda yakalayabilirsiniz. İstanbul ofset ve matbaa uygun matbaa fiyatları ile kaliteli ve görsel anlamda, müşteri memnuniyeti adına en iyisini tasarlamaktadır.


Grafik Tasarım;
Logo, Kurumsal kimlik, Afişler, Antetli kağıt, Bardak altlığı, Bloknot, Küp Bloknot, Cepli dosya, Etiket, El ilanı, Broşür, Kartvizit, Katalog, İnsert, Magnet, Mause pad, Oto kokusu,Karton çanta, Plastik kartvizit, Şeffaf kartvizit, Zarf, Ajanda, Takvim vb. Grafik tasarımı etkinlik alanına girer.
Grafik Tasarım, görsel öğeler ile yazıyı kullanarak tanıtımı izleyen, inceleyen kişiyi etkilemek ve belli bir mesajı belirlenen kitleye belirlenen hedefe ulaşmak için oluşturulmuş bir iletişim sanatıdır.
Grafik tasarımın amacı gerek iletişim, gerekse estetik görselliğinin kalitesini en üst seviyelere ulaştırmasıdır. Grafik tasarımın en önemli kuralı istenilen konuyu eldeki görselleri kullanarak belirli bir düzen içinde konuyu tam olarak, kullanıcıya iletmesidir. Son yıllarda, firmaların vazgeçilmezi olan reklam üretimlerinde kullanılan Logo, Kurumsal kimlik, Afişler, Antetli kağıt, Bardak altlığı, Bloknot, Küp Bloknot, Cepli dosya, Etiket, El ilanı, Broşür, Kartvizit, Katalog, İnsert, Magnet, Mause pad, Oto kokusu,Karton çanta, Plastik kartvizit, Şeffaf kartvizit, Zarf, Ajanda, Takvim vb. çalışmalarına kadar geniş bir yelpazeye hizmet etmektedir. Grafik tasarım yapılırken desen, renk uyumu ve ofset baskı ilkerine dikkat etmek gerekmektedir. Grafik tasarım aslında sanat tasarımı yapabilmek için sadece masa üstü yayıncılık teknolojisi ve gerekli programları kullanabilmek yetmemektedir.(Corel Draw, photoshop, freehand, illustrator Vs.) Grafik tasarımcının hayal gücünün,renk bilgisini ve yaratıcılığını teknolojiyl buluşturması gerekir. Grafik tasarımın hayati unsuru iletişimdir. Grafik Tasarımı bu denli ilginç ve dinamik kılanda iletişime yönelik olmasıdır. Günümüzde Grafik Tasarım genellikle bilgisayar ve grafik programları aracılığı ile yapılmaktadır.

Grafik tasarım kavramı ofset baskı teknolojisinden ayrı düşünmek olanaksızdır.
Bunun farkında olarak İstanbul Ofset Matbaa olarak size Grafik tasarım ve Ofset baskı hizmetleri vermektedir.

Web Tasarım ;
Günümüz ticaret hayatında artık websitenizle karşılanmaktasınız. Kısacası firmanızın ilk izlenimi web siteniz ile oluşmaktadır. Web Tasarım günümüzün en etkili ve en düşük maliyetlerde olan bir reklam tanıtım aracıdır. Firmanız için yaptıracağınız web sitesi tasarımı ile ürün ve hizmetlerinizi maliyet ödemeden müşterileriniz tarafından tanıtılabilir, yeni müşteri edinebilirsiniz. Bir web sitesi yaptırmanın ve sahip olmanın çok avantajı bulunmaktadır. Web site avantajlarına İstanbul ofset ile kazançlı çıkarak yakalayın.

İstanbul Ofset Matbaa kağıt üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin hizmetinin yanı sıra web tasarımı hizmetide vermektedir..

Sitenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.









ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment