Sıfır Kilometre mi, İkinci el mi daha avantajlı?


Sıfır kilometre araç mı yoksa ikinci el araç almak mı avantajlı? Her ikisinin de kendine göre avantajları bulunuyor. Sıfır kilometre araç almanın avantajları daha çok, banka kredileriçok uygun ve bütçenize uygun hayalinizdeki sıfır arabayı alabilirsiniz. 

Aldığınız arabanın herhangi bir yerinde bir sorun var mı diye tereddütte kalmazsınız. Araçta herhangi bir arıza meydana geldiğinde, garanti kapsamında arıza giderilir. Arabanızı satarken de daha avantajlı olursunuz. Aracınızı ilk siz kullandığınız için, bunun keyfini de sürmüş olursunuz. 


İkinci el otomobillerde de bankalardan kredi kullanırken taşıt kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisi mi kullanacağınıza iyi kara verin. Taşıt kredisiiçin gerekli olan evraklar çok ve işlemleri daha uzun sürebilir. İkinci el otomobiller sıfır olanlara göre çok daha ucuzdur. Sıfır araç fiyatına, çok iyi donanımlı ikinci el araç alabilirsiniz. Tabii burada dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar var; aldığınız aracın kilometresi düşük olmalı, herhangi bir kaza ve darbe almamış olmalı. Bunun için herhangi bir ikinci el aracı satın almadan önce mutlaka yetkili servise götürerek herhangi bir kazası var mı kontrol ettirilmeli. 

Araç alırken önce bütçenizi daha sonra da konforunuzu ve güvenliğinizi düşünmeyi unutmayın.
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment