Bir Antalya Markası


Yapı market bünyesinde tüketicinin tüm sorunlarını gideren işletmeci Şener Yörük, "Eviniz ne isterse" sloganıyla tüm ihtiyaçları kaliteli ve ucuza gideriyor...


Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Ben Şener Yörük.1983 doğumluyum.Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat mezunuyum.Yaklaşık 10 yıldır yapı market sektöründeyim.Bu arada 1.5 yılı aşkın bir süredir aynı evi paylaştığım eşimle beraber evinizneisterse.com internet sitemizden aktif olarak müşterilerimize hizmet veriyoruz.

Evinizneisterse.com fikri nasıl çıktı?

Bünyemizde bulunan yapı market müşterilerimizin tadilat ve dekorasyon konusunda yaşadığı sıkıntılar bize bir kapı açtı. Özellikle fiyat ve kaliteli işçilik arayan müşterilerimizin varlığı neden bütün işleri tek elde toplamıyoruz? Sorusuna cevap oldu biraz.Hem severek yaptığımız bir iş hem de iş bittikten sonra insanların yüzündeki mutluluk bizi daha da kamçıladı bu konuda.Özellikle tadilat,tamirat gibi konularda formal ve modern bir oluşum içine girmek istedik.

Peki eviniz ne isterse bir tek biz yeteriz diyorsunuz…İsim ve slogan hakkında sıkıntı yaşadınız mı?

Bu konuda sosyal medyada kısa bir kamu araştırması yaptık aslında.Çünkü aklımızda birden çok seçenek oluşmuştu.Ama biz hem akılda kalıcı hem de insanların yaptığımız iş hakkında büyük ölçüde fikir sahibi olacağı bir isim ve slogan istiyorduk.Ama sonuç olarak ismi de sloganımızı da eşimle beraber bulduk.Ve isim hakkımızı alarak ilk adımı attık.

 

Evinizneisterse.com müşterisini nasıl tanımlarsınız?

Kesinlikle ne istediğini bilen ve yenilikçi. Çünkü aslına bakarsanız bu bir güven işi ve biz bu güvene çok değer veriyoruz.Kalite ve hassasiyet arayan bir müşteri portföyümüz var.İlk başta da dediğimiz gibi onların yüzündeki gülümseme ve teşekkür mesajları bizi aslında en çok mutlu eden şey.

Kaç kişilik bir ekibiniz var?

Sıralama olarak 12 iş kolunu profesyonel ekibimizle üstlenmiş bulunmaktayız.Sayı olarak 24 kişiden oluşuyoruz.
Dekorasyon ve tadilat konusunda ürünleri nereden sağlıyorsunuz?

Önceden de belirttiğimiz gibi bünyemizde bulunan bir yapı market şirketimiz var.Konyaaltı Arapsuyu’nda Yörükler Yapı Market ismiyle hizmet veriyoruz.Gerekli olan bütün malzemeleri buradan temin ediyoruz.

Kaç farklı marka var peki?

Genel olarak 18 farklı markayla çalışıyoruz diyebiliriz.Markalarımızı seçerken garantili ve kaliteli olmasına çok önem veriyoruz.

Kısa zamanda Antalya'da aranan bir marka oldunuz. Sırrınız nedir?

Sırrımız kesinlikle verdiğimiz güven.Bunu en doğru bu şekilde açıklayabilirim çünkü verdiğimiz hizmet bu alanda alışılmışın dışında.Ama müşterilerimizle kurduğumuz samimi bir alışveriş bizimkisi.Zaten bizim için en önemlisi güven ve sonuçtan müşterilerimizin memnun olması.Bütün özenimiz bunun için.İşimizi severek yapıyoruz ve geçici değil kalıcı olmak istiyoruz.Bu sebeple yaptığımız işlerden ve müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz.Bu da bize kulaktan kulağa reklam olarak geri dönüyor.Yapılan hizmetten memnun olan müşterilerimiz yakınlarına,ailelerine bizi tavsiye ediyor.

Son olarak eklemek istedikleriniz?

Son olarak Tüm Antalya’dan bu atılımımıza destek bekliyoruz.Karşılıklı güven içeren samimi alışverişler de bulunmak istiyoruz.Ev,ofis,teras,yazlık,bahçe vs... bütün alanlarında değişiklik yapmak isteyenler müşterilerimiz bize bir alo desin yeter.Biz ücretsiz keşif yapıyoruz.Keşifler de bizzat kendimiz bulunuyoruz.Ve karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz ne yapabiliriz? diye.Sonrasında en optimal sonucu uygulamaya geçiriyoruz.Size yapacağımız işlemin kaç günde biteceğini önceden söylüyoruz.Ama şunu da söylemek de fayda var şu zamana kadar hep vaat ettiğimiz zamandan önce işlerimizi teslim ettik.Eğer tadilatta sıkıntı yaşıyorsanız,zamanınız kısıtlıysa ve kaliteli işçilik arıyorsanız bizi aramanızı öneririm.
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment