19 yaşındaki Columbia alışveriş merkezi çekim tetikçi olarak tespit edildi

19 yaşındaki Columbia alışveriş merkezi çekim tetikçi olarak tespit edildi
Howard County Polis Darion Marcus Aguilar, son zamanlarda mezun olan kim 19 yaşındaki tespit Montgomery County ölümcül Columbia Mall bir dükkana girdi ve adam iki çalışanı vurdu ve sonra da kendini öldürdü gibi, 's James Blake Hubert Lisesi .


Gözetim video o Mossberg 12 kalibre av tüfeği, mühimmat büyük miktarda ve onlar yapılmış iki ham cihazları bulduğu bir çanta ile 10:15 de taksi ile alışveriş gelmişti gösterdi "flaş tozu ve ev eşyaları."
O geri ikinci kata gelmeden önce Aguilar aşağı yürüdü. O geldikten sonra Polis yaklaşık bir saat ateş çekim rapor
Polis, Aguilar iki kurbanlarını bilip College Park Brianna Benlolo, 21, ve Tyler Johnson, 25, tespit değil Mount Airy kısa paten dükkanda 11:15 sonra öldürüldü, Zumiez . Kurbanlar arkadaşları vardı.
"Biz, onu ve bizim kurbanları arasındaki ilişkinin her türünü doğrulamak mümkün değil," Howard County Polis Şefi Bill McMahon polis hala aktif bağlantıları ve bir güdü arıyoruz sözlerine ekledi. Aguilar kurban, Benlolo yakınında yaşamış, ama birbirlerini bilselerdi McMahon bilmiyordum.
College Park içinde beyaz bir çerçeve evde annesiyle birlikte yaşadığı Aguilar, polis hayatı ile "dile genel mutsuzluk" dedi bir günlük tuttu. Aguilar annesi için dergi gösterdi Prens George İlçe oğlunun kayıp bildirmek için aramıştı sonra 05:00 Cumartesi günü polis. O da oğlunu bulamadı olmuştu Dunkin 'Donuts diye çalıştı.
Bir Prens George polis memuru "kayıp kişinin güvenliği için onu endişe yapılmış." Bu derginin bir kısmını okumak O Aguilar için aramaya başladı ve Columbia Mall yaptığı telefon izlenir.
Columbia Mall şiddet planlanan banliyö toplumda birçok için bir toplantı yeri haline gelmiştir alışveriş Cumartesi sabahı koşuşturma bozulur iki gün sonra, Pazartesi günü açılacak.
Pazar günü, kurban Tyler Johnson ailesi, dedi bir bildiri yayınladı:. "Biz ihtiyacı olan başkalarına yardım etmek için uzandı bir tür olumlu oğlunu kaybetmiş, ve o bir fark yapılmış Dualarımız onunla ve diğer mağdur ile ve Bu şiddet dokunduğu tüm insanlar. "
Benlolo, onu Facebook sayfasına göre, mağazada müdür yardımcısı oldu ve 2010 yılında Maryland taşınmadan önce Florida ve Colorado büyüdü. Johnson'ın Facebook sayfası o Kasım'dan beri mağazasında çalışmış belirtti. Hem Mount Airy ailem var. Tanıdıklar kendi Facebook profillerinde yayınlanan fotoğraflar arasında kendi kimliklerini doğruladı.
, Birinci katta ayağından vuruldu Howard County General Hastanesi'nde tedavi edildi ve serbest bir kadın olmak üzere beş kişi. Çekim dışarı çaldı sonra diğer dört kaos sırasında vuruldu ama yaralanmadı.
McMahon polis şiddetine ima Aguilar'ın arka planda hiçbir şey gördük dedi. Maryland elektronik mahkeme kayıtlarına göre, o bir suç kaydı yoktu.
"Biz bu oluştu neden öğrenmek istiyorsanız," McMahon dedi. Polis yine Aguilar ve Benlolo ve Johnson arasındaki bağlantıları aramak için kurbanların ailelerini reinterview planlıyoruz ama o araştırmacılar da kendi yas sürecine saygı istediklerini söyledi.
Bir araba iç evin ve ışıkları olmasına rağmen hiç kimse, Aguilar yaşadığı College Park bakımlı, eski beyaz çerçeve evinde kapıyı yanıtladı.
Komşular onlara geliyor ve bazen gidiyor görmek dışında onlar, ev kiralama inanılmaktadır ailesini bilmediğini söyledi. "Ben onlar orada uzun olmuştur sanmıyorum," Augusta Bailey, iki yıldır evinde yaşayan bir komşu dedi.

ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment