Grammy 2014: Bilmeniz etmeyin Şarkılar, Ama dinlemek gerekiyor

Bu yıl bu aday şarkıları kaçırmış olabilir, ama en kısa sürede onları duymak gerekir



Kimse Yıl Grammy ve Yılın Şarkısı ve Record dinlemek için bir çalma listesi ihtiyacı adaylar-biz "," Bulanık Lines "ve" Get Lucky ", Heaven Out Kilitli" saplantı tüm yıl geçirdim diğer hit noms .
Ama ne single ve albüm parçaları hakkında vermedi  çizelgeleri havaya uçurmak, ama yine Recording Academy tarafından tanınan var? Biz son Grammy yana kaçırmış olabilir 35 şarkı derlenmiş, ama gerçekten kontrol etmek gerekir ettik. 
Sara Bareilles 'muhteşem bir piyano baladı "Manhattan" dinlemek ve o bu Albümü Yılın selam hak ediyor neden daha anlıyorum . Ya da En İyi Dans Kaydı dalında aday UK gelenler Duke Dumont ve A * M * E tarafından "Need U (% 100)," funky olsun. Kacey Musgraves, Ed Sheeran ve James Blake gibi yükselen davranır gibi rap yıldızlar için büyük bir rekabet gönderebilir ya da neden bulmak Kendrick Lamar ve Macklemore En İyi Yeni Sanatçı için. 
Bunlar size nihai yapmak izleri Grammy 2014 müzik meraklı. Mazlum kazanır Yani, size, arkadaşlarınıza anlatmak için olsun "Ah bunları duymadım? Siz dinlemek gerek ..."
Daha sonra bize teşekkür edebilirsiniz.
Ve unutma Sigorta Haber çapa Jack Osbourne ile adaylarını ve performans görüşme Grammy kırmızı halı üzerinde canlı olacak  Sigorta Kırmızı Halı: Grammy ® s Live @ . Sen başlığı ile Pazar, 16:00 ET 26 Ocak, ona katılabilirsiniz  Fuse.tv / Grammy  biz gösterisine kadar sağa kadar kırmızı halı akarsu nerede olacak!

ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment