İlk Gece Boş Geçti

İlk Gece Boş Geçti



















Evlendiğiniz gece cinsel ilişkiye girmediyseniz evliliğinizin tamamlanmadığı veya bir şeyin yanlış gittiği düşüncesine sakın kapılmayın. Çünkü bunu yaşayan bir çok çiftten sadece birisiniz. Yapılan araştırmaya göre çiftlerin %52'si evlendikleri gece cinsel ilişkiye giremiyor.


Peki neden?Düğün gecesi herkes için adeta büyük gece. Hem de her açıdan. Daha önce cinsel ilişkiye defalarca girmiş olan çiftler için bile "o gece" kavramı halen devam ediyor. Gelinlik içerisine giyilen iç çamaşırın özel olarak seçilmesi hiç şaşırtıcı değil.


Çiftlerin düğün gecesi ilişkiye girememelerinin %24'lük bölümü sebep olarak alkolün etkisi ile uyuyakalma olarak gösteriliyor. Diğer bir sebep ise aşırı yorgun olmak. %9'luk bir bölüm ise bunu yaşamaktan endişe duyduğunu söylüyor.

Geriye kalan kısım ise sabaha kadar eğlendiklerinden odaya ancak sabahın ilk ışıkları ile girebiliyorlar.

%11'lik bir kısım var ki,bu sebebi tahmin etymek oldukça zor aslında. Düğün gecelerinde cinsel ilişkiye girememeiş olmalarının sebebini çocukları ile ilgilenmek durumunda kalmaları olarak belirten %11'lik kısım ikinci, üçüncü belki dördüncü evliliklerini yapan çiftler olsa gerek.
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment