Lizzie Borden

Lizzie Borden An Axe aldı


Gün henüz öğlen olmasa bile, yüz derece üzerinde, stiflingly sıcak. Yaşlı adam, hâlâ ağır sabah ceket, bir tiftik kaplı kanepe katta onun botları şekilde değil toprak döşeme uzanır. O Ağustos sıcağında uyur gibi, eşi, aynı elden öldürülen o uyur gibi aynı silah ile, yani, onu grev hakkında geçen bir buçuk saat için üst katta, ölü konuk arasında katta.


"... Hiç Massachusetts işlendiği en korkak ve şeytani suçları ... a sokakta, bir Ağustos günü güpegündüz, ev sessiz mi? Böyle bir eylemi yapmış olabilir biri popüler şehir, bir taş atımı mesafede evleri ile, ney, neredeyse dokunmadan, kim yapmış olabilir?
"Kurbanların Teftiş Bayan Borden başının üzerine onsekiz darbeler, onları kafatası yoluyla kırma onüç verecek, bazı keskin ve korkunç aleti kullanımı ile öldürülen edildiğini açıklar ve merdiven altında, kanepe üzerine yatan, Sayın oldu başının üzerine onbir darbeleriyle Borden'ın öldü ve cesedi, dördü kafatası kırma. "
(Onu asıl avukat, George D. Robinson tarafından yapılan Lizzie Borden savunma için kapanış argümanlardan.)
Lizzie Borden
Lizzie Borden
Lizzie Borden
Lizzie Borden dava yüz yıldır şaşırtan ve suç ilgilenenler adeta büyüledi.Amerikan tarihinin çok az vaka Andrew J. Borden ve eşi Abby Borden balta cinayet olarak çok dikkat çekmiştir. Bir başka saygın on dokuzuncu yüzyıl iç ortamda eylemlerinin kanlı günleri ürküyorlar. Suçların korkunç doğa ile birlikte sanık değil, bir balta-wielding manyak beklenmedik bir karakter ama parrisid suçlanan bir kilise-gidiş, Pazar-okul-öğretim, saygın, evlenmemiş kızı, anne cinayet, Klasik Yunan trajedisi layık bir suç. Bu suçlanan iki kişinin şiddet ve kanlı cinayetler için suçsuz bulundu olduğu bir cinayet davası değildir. , Neredeyse tamamen dolaylı olduğunu tutkuyla sanık, beceriksiz kovuşturma ve beraat suçluluk ya da masumiyet gibi kamuoyunu bölünmüş büyük gazete kapsamı, delil de adaletin hızlı bir dönemi olduğunu düşünüyor olağandışı durumlar vardı.
Bir genç kız olarak Lizzie Borden
Lizzie genç kız gibi
Ancak küçük bir Lizzie Borden hakkında bilmek olabilir, o sonsuza dek oyun ayette ölümsüzleşti:
Lizzie Borden baltayı aldı
ve annesi kırk whacks verdi.
Ve o yaptıklarını görünce,
o babası Kırk bir verdi.
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment