Ay Akrep Burcunda

Ay Akrep burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Bu sebeple tüm burçlar  Akrep burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.

Akrep burcundaki Ay bize daha kurnaz, daha sinsi, daha tehlikeli, daha hırslı, daha korkusuz bir enerji yükleyecektir.  Aynı zamanda daha zeki, daha çekici, daha erotik ve daha spirütüel bir enerji de yansıtacaktır. Özel ilişkilerimiz de ise tutku hakim olacaktır. Bu enerjiler bizi mücadeleci, kavgacı ve kıskanç hale getirebilir. Bu sebeple ilişkilerimizde daha dikkatli davranmakta fayda var. Ayrıca Ay Akrep burcundayken algımız ve hislerimiz de güçlenecektir.

Akrep burcu bedenimizde iç ve dış cinsel organlarımızı, idrar yollarımızı, anüsümüzü, döl yatağımızı, böbreklerimizin bulunduğu boşluğu ve burnumuzu yönetir. Bu nedenle Ay Akrep burcundayken alt batın bölgemizi üşütmemeliyiz. Soğuk ve nemli zeminlere oturmaktan kaçınmalıyız.  Böylece hem şiddetli adet ağrılarından hem de hemoroitten korunmuş oluruz. Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid hastalığını tetikleyen turşu, acı vb. gıdalardan da uzak durmalıyız. Hamile bayanların da bu süreçte düşük riskine karşı daha dikkatli olması gerekir. Özellikle Büyüyen Ay fazındaki Akrep burcu günlerinde daha fazla düşük vakasına rastlandığı gözlenmiştir.

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment