Ay Balık Burcunda

Ay Balık burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Yani bizler de Balık burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.

Balık burcundaki Ay’ın enerjisi ile bizler de Balık burçları gibi duyarlı, merhametli, anlayışlı, sevgi dolu, barışçıl ve verici olacağız. Fakat bu burcun etkileri bizi biraz da hayalci, ürkek, tembel, keyif düşkünü ve dağınık yapacaktır. Ayrıca çok çabuk etki altında kalabiliriz.
Ay Balık burcunda iken duygular ön planda olur. Aile içinde, sosyal ortamlarda ve özel ilişkilerimizde uyum ve anlayış hakimdir. Kendimizi güvende hissetmek isteriz. Fakat duygularımızın suiistimal edilip sömürülmesine izin vermemeliyiz.

Balık burcunun yönettiği ayaklarımız bu günlerde daha hassas olacaktır. Ağrı ve üşüme hissedebiliriz. Bu nedenle ayaklarımızı sıcak tutmalı, uzun süre ayakta kalmamalı, uzun yürüyüşler yapmamalıyız. Yeni aldığımız ayakkabıları ya da vuran ayakkabılarımızı Ay Balık burcundayken giymemek daha doğru olur. Bu ayakkabılar ayaklarımızı daha fazla vuracak ve oluşan yaralar daha geç kapanacaktır. Bu süre boyunca ayaklarla ilgili ameliyatlardan da uzak durmak gerekir.

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment