Ay Kova Burcunda

Ay Kova burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Yani hepimiz kova burcu etkilerini yaşar, kovalar gibi davranırız.
Ay Kova burcunda iken daha dostane, daha anlayışlı ve yardımsever oluruz. Özgürlüğümüze daha düşkün, daha entelektüel, mantıklı oluruz. Umutlar ve arzular daha yoğun hissedilir. Buna karşın daha ütopik, daha vurdumduymaz, güvensiz ve daha sınırları aşan tavırlar da sergilememiz mümkün.
Kova burcunun yansıttığı olumlu enerjiler iletişim yönünden olumlu etkiler getirecektir. Fakat olumsuz yansımaların tartışmalara sebep olabileceğinin de farkında olmalı, tedbiri elden bırakmamalıyız.

Kova burcu ayak bileklerimizi, alt baldırlarımızı, damarlarımızı, dolaşım sistemimizi yönetir. Yani varislerle direkt ilgilidir. Ayrıca iç salgı bezlerimizi de etkiler.

Ay Kova burcunda iken bu bölgelere yapılacak tedavi ve bakımlar da verilen zarar da iki kat etkili olacaktır. Bu nedenle bu süreci varis tedavisi için kullanabileceğimiz gibi masajlarla bacaklarımızı rahatlatabiliriz de. Ayrıca ayaklarımızı yükseğe kaldırıp kan dolaşımı sağlamak yoğun iş gününün ardından çok iyi gelecektir. Bu günlerde uzun ve yorucu aktiviteler (yürüyüş, koşu vb.) ayak bileklerimizde ve alt baldırlarımızda ağrılara neden olabilir. Varislerimiz de bundan olumsuz etkilenecektir. Kısa yürüyüşler, hafif egzersizler, aynı safa çayı ve merhemi bu günlerde tercih edilebilir. Aynısafa bitkisinin kullanım şekline buradanulaşabilirsiniz.

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment