Ay Oglak Burcunda

Ay Oğlak burcundan geçerken tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır.

Ay Oğlak burcundayken zihnimiz daha açık olur. Daha disiplinli olmamız organizasyon yeteneğimizi de açığa çıkarır. Daha inatçı ve daha maddeci tavırlar sergileyebiliriz. Olaylara duygusal yaklaşmayız. Bu günlerde daha karamsar, daha kıskanç daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde pek başarılı olamayabiliriz. Bu etkiler altındayken yeni tanıştığımız kişiler hakkında hemen karar vermemek yerinde olur.
Oğlak burcu dizlerimizi, baldırlarımızı, eklemlerimizi, kemiklerimizi ve cildimizi yönetir. Bu günlerde hassaslaşan bu bölgelerimize daha özenli davranmalıyız. Örneğin aşırıya
kaçan uzun yürüyüş ya da ağır egzersizlerden uzak durmalıyız. Aşırıya kaçmadan yapılan hafif egzersiz ve yürüyüşler ise faydalı olacaktır. Eklemlerimize zarar verecek ani hareketlerde bulunmamalı, varis ağrılarına sebep olmamak için uzun süre ayakta kalmamalıyız. Cildimize zarar verecek şeylerden uzak durmalıyız. Örneğin sivilcelerle ya da epilasyon sonrası oluşabilen batıklarla oynamamalıyız. Bütün bunlar cildimizde onarılmaz izlere ve lekelere sebep olacaktır. Ayrıca bu bölgelerle ilgili ameliyatlar için de Ay’ın Oğlak burcunda olduğu günler tercih edilmemelidir.

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment