Ay Yay Burcunda

Ay Yay burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır.

Ay Yay burcunda iken daha açık yürekli, daha felsefik davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Daha fanatik ve abartılı davranışlar sergileyebilir; daha yüzeysel, daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz.

Bedensel olarak kalçamızı, belimizi, üst baldırlarımızı, damarlarımızı, kaslarımızı ve sinir sistemimizi yöneten Yay burcu bu günlerinde bu bölgelerimizde bir hassasiyete yol açar.

Ay Yay burcunda iken bahsi geçen bu bölgeleri yormamamız gerekir. Bu nedenle ağır kaldırmaktan, uzun ve yorucu yürüyüşler yapmaktan kaçınmalıyız. Isınmadan spora başlamak kas tutulmalarına sebep olacaktır. Bu günlerde siyatik, menisküs ve varis ağrılarında da artış gözlenir. Bu ağrılara karşı önlem alarak günü rahat geçirebiliriz.

Kendimizi yormadan yapacağımız yürüyüş ve egzersizler faydalı olacaktır. Ayrıca kan dolaşımını artıracak masajlar yapabilir, ayaklarımızı yükseğe kaldırarak bedenimizi dinlendirebiliriz. Böylece yeni selülit ve varis oluşumunun da önüne geçebiliriz.

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment