FenerBahçe Yabanci Transferi Şok üstüne Şok

FenerBahçe Yabanci Transferi Şok üstüne Şok

Fenerbahçe devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken kötü haberler gelmeye devam ediyor


Ersun Yanal’ın listesinde bulunan Salzburg’un kanat oyuncusu Kampl ve Wolsburg’da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu ile ilgilenen Fenerbahçe’ye iki oyuncudan da kötü haber geldi.



Salzburg bırakmıyor


Sezon başında Salzburg’la oynanan maçlarda tüm dikkatleri üzerine çeken Kampl önceki günlerde yaptığı açıklamayla Fenerbahçe’nin ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini söylemiş ve taraftarları heyecenalandırmıştı. Ancak Avusturya’dan gelen son haberler hiç iç açıcı değil. Salzburg’un en iyi oyuncusu olarak gösterilen Kampl için Salzburg yönetiminden transfer izni çıkmıyor. Salzburg yönetimi özellikle de devre arasında böyle bir transfere izin vermelerinin çok zor olduğunu ifade ediyorlar. Ancak Fenerbahçe bu transfer için transfer döneminin son gününe kadar pusuda kalmayı devam ettirecek.

Kampl bu sezon başından beri bütün kulvarları dahil ettiğimizde 29 maça çıktı. Bu maçlarda 19 asist ve 10 gol atma başarısı gösteren 23 yaşındaki yıldız adından söz ettirmeye devam ediyor. 




Diego Brezilya’ya gidebilir


Fenerbahçe’nin bir diğer gözdesi Brezilyalı yıldız Diego. Diego için de temaslarını sürdüren ve takıma kazandırmayı düşünen Fenerbahçe yönetimi oyuncuya Brezilya’dan gelen teklifler yüzünden zor durumda kaldı.

Son olarak Ülkesi Santos’tan gelen teklif yüzünden iyice kafası karışan Brezilyalı’nın ailesinin isteği doğrultusunda futbol hayatını Brezilya’da sürdürebileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetimi Kampl transferinde olduğu gibi bu transfer için de son ana kadar bekleyerek uygun zemin oluştuğunda hamle yapacak. 


ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment