1 Kisiye 9 Muhtesem Hediye ve Herkese %20 Indirim


Avec Medikal bizler için yani kozmik bakım ailesi için çok güzel bir hediye paketi hazırladı. Bu paketin yanı sıra sadece  bizler için dört haftalık bir indirim kampanyası düzenledi. Detaylara birazdan geçeceğim.
Büyesinde uluslar arası ürün ve markaları barındıran; bu ürün ve markaların kalitesi, sertifikasyonu, yeterliliği ve ciddiyeti konusunda oldukça seçici davranan Avec Medikal, bu pakettin içeriğini oluştururken de bizim ilgi alanımızı dikkate alarak güzellik ve bakım ürünlerini seçti. Ancak faaliyet alanı sadece kozmetikle sınırlı değil. Kas güçlendirici ürünler, romatizma, artrit, fıtık vb. rahatsızlıklara yönelik ürünler, çocukları ilgilendiren ürünler gibi hayatı kolaylaştıran birçok ürünü barındırıyor bünyesinde.
Dikkatimi çeken pek çok ürün olmasına rağmen bu yazıma alamıyorum maalesef. Fakat siz aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


Etkinliğin detaylarına gelecek olursak:

1- Avec Medikal   üzerinden yapacağımız alışverişlerimizde bizlere %20 indirim uygulayacak. Ayrıca ürünler için kargo ücreti ödemeyeceğiz. Bu indirim 4 hafta yani 12 Temmuz 2014’e kadar devam edecek. İndirimli alışveriş için bize verilen indirim kodunu () kullanacağız.

2- Hediye paketinde ise birbirinden güzel ve ilginç 9 farklı ürün bulunuyor.

Bu güzel ürün paketinin sahibi olmak isterseniz bu yayını sosyal medyada ve bloglarda paylaşın; üyelik isminizle birlikte yorum bölümüne paylaşım linklerinizi yazın. Böylece çekilişe katılmış olacaksınız –ki zaten bu detayları birçoğunuz biliyorsunuz-
Eğer bloğumuzla yeni karşılaştıysanız ve henüz üye değilseniz önce sağ taraftaki üyelik alanlarını kullanarak bizi blogtan, facebook ve twitter sayfalarından takibe alın.
Etkinliğin bu kısmı 3 hafta sürecek. Yani hediye paketi için çekilişe katılmak isterseniz bunu 03 Temmuz 2014’e kadar yapmalısınız.

Bol şans dileyerek Avec Medikal’in bizler için seçtiği ürünleri tanıtayım artık:

devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment