Google AdSense ile Para Kazanmak

  Google AdSense ile Para Kazanmak







AdSense ile Ne Kadar Kazan?

Tıklama başına aldığınız komisyon çok reklamverenler belirli bir reklam için Google'a ödeme nasıl bağlıdır. Sen bu miktarın bir pay kazanacağım.Tıklama başına 15 $ 2 sent yerden kazanç duydum.
o zaman zaman oluyor, ancak 1 $ atlatıyor, muhtemelen çok nadirdir.Ancak, kazanç en yelpazenin alt ucunda olacağını bulacaksınız.
Bu dikkat etmek önemlidir ben size trafiğe göre kazanacağım ne kadar tahmin edemez . İnsanlar her zaman ortalama miktarı tıklama başına ne olduğunu bilmek istiyorum.
Kimse Google'da dışında bunun cevabını bilen, bu yüzden kimse size herhangi bir farklı anlatmaya çalışın izin vermeyin. reklamları tüm farklı fiyatlar maliyet ve reklamverenlerin ne ödüyoruz hiçbir fikrim yok çünkü kendimi ya da herhangi bir AdSense yayıncı bu bilgiyi vermek imkansız olurdu.
Ancak, tabii ki daha fazla ödemek bazı nişler bulunmaktadır. Yani gibi bu anahtar kelime öbekleri inanmak mantıklı para kazanmak, cinsiyet bunlar oldukça biraz aranır son derece rekabetçi anahtar kelimeler beri, vb tıklama başına daha fazla kazanabilirsiniz  
Daha rekabetçi bir arama terimi, daha reklamverenlerin ödeme ve daha bir yayıncı olarak kazanmak .

Google sitenizden tıklandığında her bir reklam için kazanç ne kadar açığa olmayacak olsa da, yine de herhangi bir anda hesabınıza giriş ve o gün, hafta, ay, yıl Oluşturduğunuz toplam gelir miktarını görebilirsiniz vs.

Eğer 9 tıklama bugün 12,60 $ yaptık görüyoruz Örneğin, o zaman ortalama tıklama-thru komisyon tıklama başına 1,40 $ olduğunu hesaplayabilirsiniz.Bu onların istatistikler alacak kadar detaylı değil. Ayrıca bu sadece bir ortalama var, unutmayın. Her belirli bir reklam getirdi ne kadar bilemezsiniz.

Ayrıca kazanacaksınız tutar adet kitlenizin ilgi maç ne kadar iyi kendi sitesine almak hedefli trafik miktarına büyük ölçüde bağlıdır, sayfalarınızda reklamların yerleştirilmesi, ve tabii tıklama başına aldığınız miktar.
İdeal olarak, size hakkında çok şey biliyorum, bir konu hakkında bir site oluşturmak gerekir. Bu şekilde çok daha kolay zaman bu konuda içerik bol miktarda oluşturmak gerekecek. 
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment