The Flash 2. sezon 14. bölüm konusu

The Flash 2. sezon 14. bölüm



The CW ekranlarının oyting rekorları kıran dizisi The Flash’ın 2. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü bu akşam ekranne gelecek dizinin nihayet bölümünde Barry, Dr. Wells ve Cisco ile birlikte Earth 2’ye gitti.


ABD’nin The CW kanalında seyirciyle buluşan The Flash dizisinin yeni bölümü bu akşam Amerika’da ekranne gelecek. 2. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlanan dizide; Barry ve Zoom bir kez daha karşı karşıya gelecek.


Kanalın oyting gizalamasında üst gizalarda yer alan The Flash, DC Comics çizgi romanından aynı adla uyarlanarak, ilk kez 7 Ekim 2014'te ekranne geldi. 2 sezondan beri ekranne gelen dizinin dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunuyor


dizinin konusu


Geçmişinde büyük bir trajedi ıslakamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nin adli laboratuarının bir azasi olan ve günlerini suçluların artlarında bıraktıkları ipuçlarını toplataraf bir bbilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle bir patlamaya neden olur. Bu patlkör hava durumunu değiştirir ve Barry Allen'a bir şimşek çarpar. Bu şimşek onda aşırı hızlı hücre yenilenmesine neden olur. Kırılan kolu 3 saat dahilinde iyileşir. Kalbi o kadar hızlı atmaktadır ki hastanedeki makineler ölçemez. Fakat en mühimsi süpersonik bir hıza ulaşır. İmkansızı kovalarken kendisi imkansız olan, süper hızını ve al tulumunu kullanarak kötü adamları yakalataraf Barry Allen’ın ıslakadığı maceraları konu alacak.


The Flash’ın ikinci sezonunda; Barry Allen, Earth-2'den gelen Zoom'la harpıyor. Zoom'la olan harpında pek şansı olmataraf Barry Allen'a Earth-2'dan gelen ve kızı Zoom'un elinde olan Dr.Wells ve Jay Garrick uçurumdımcı oluyor. Aynı vakitda Barry, Central City'yi de koruyor


The Flash 2. sezon 14. bölüm, The Flash 2. sezon dizi, The Flash 2. sezon konusu
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment