Güzelliginiz Için Beslenin!

By Gracey Hitchcock for The Style Glossy 
Güzelliğiniz İçin Beslenin!
Güzel ve parlak bir cilt ve sağlıklı bir görünüm için, yedikleriniz, yani vücudun içine aldıklarınız en az vücudun üzerine ne sürdüğünüz kadar önemlidir. İşte beslenme düzeninize ekleyebileceğiniz, protein açısından zengin bazı yiyecek önerileri.

Kahvaltı
Uzmanlar, kahvaltının kilo kontrolü ve enerji için önemli olduğu hususunda hemfikirler.

· Yulaf, yoğurt ve meyve: Bu besinler, vücudun güne hızlı başlangıç yapması için ideal. Yulaf, vitamin B, fitokimyasallar (bitkilerde doğal olarak bulunan, biyolojik olarak aktif kimyasal bileşikler) ve lif açısından zengindir ve ensülin ya da şeker düzeyini ekmek ya da kahvaltılık gevrekler gibi birden yükseltmez. Yulafınıza düşük yağlı, kalsiyum açısından zengin ve kilo vermeye yardımcı olduğu kanıtlanmış bir besin olan yoğurdu ekleyin. Tatlılık vermek için de antioksidan özelliği güçlü, taze ya da dondurulmuş etli, kabuksuz ya da zarlı meyvelerden (çilek, böğürtlen, vişne vs.) ekleyin.
· Çay ve kahve: Kahvaltıda aldığımız bu içecekler metabolizmanızın hareketlenmesine ve kilo vermenize yardımcı olacaktır. Ölçüsünde alındığında kahve, aynı zamanda konsantrasyona da yardımcı olacaktır. Çay, gerçek bir güzellik demidir. Özellikle de yeşil çayın, metabolizma üzerinde kahveninkine benzer yararları vardır ve aynı zamanda cildin güzelleşmesini de sağlar. Yeşil çay, cildi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyup yaşlanmayı yavaşlatan etkileri olan kateşin maddesi ile kuvvetli antioksidanlar içerir.
devamını oku»
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment