Blog Hocam Nedir?

Blog Hocam ismi ile Blogger altyapısını kullanarak Türkiye'deki blog yazarlarına faydalı ve geliştirici bilgileri özgün makaleleri ile paylaşan ve bir çok ziyaretçisi/okuru tarafından takdir gören bir blogdur.

bloghocam.blogspot.com alan adıyla yayın hayatına devam eden blog hocam, SEO, sosyal medya, dijital pazarlama, kişiel gelişim,blog ipuçları,blog eklentileri,blog şablonları gibi konularda özgün ve güncel içerikler üreterek Türk Blog Yazarları'nın kullanımına sunuyor.

Kaliteli ve özgün içerik üretmenin temsili örneklerinden olan blog hocam, kısa zamanda blog dünyasında hak ettiği yeri alacaktır.


Blog Hocam, şuan tek yazar olan Serdar Kara tarafından içerik eklenerek güncellenmektedir. ''Blog Hocam için 2013 Düşüncelerim'' isimli yazısında yardımcı yazar takviyesi yapacağını okumuştum ancak henüz bu hamleyi gerçekleştirmedi. Misafir Blogculuk yöntemini çok iyi kullanması belki de yardımcı yazara gerek kalmadığının bir göstergesidir.

Blog Hocam'ı neden Takip Etmelisiniz?
-Blog Hocam güncel makaleleri ile bir çok blog yazarına faydalar sağlayan makaleler yayınlar ve bilmediğiniz konularda bilgilenirsiniz.

-Kaliteli ve özgün makaleler okur, ortada dolaşan çalıntı içeriklere,kopyala+yapıştır yazılara bulaşmadan gerçekten özveri ile yazılmış makaleler okumanın zevkine varırsınız.

-Belirli aralıklarla düzenlediği çekilişlere katılarak küçük de olsa samimi hediyeler/ödüller kazanabilirsiniz.

-Sürekli güncellenen içeriği ile ziyaretleriniz de sizi eli boş göndermez.

-Blog Hocam'a yapacağınız bir yorumun/sorunun teşekkürünü ve yorumunu en kısa zamanda alırsınız.

-Kendisine özgü tasarımı ile hep ayrıcalıklı olması sebebi ile taklit bloglardan uzak bir blog keyfinin tadını çıkarırsınız.

-Eğer, Adanalıysanız Blog Hocam'ın Turuncu-Beyaz tasarımından memnuniyet duyarsınız :)

Blog Hocam hakkında sizinde olumlu/olumsuz düşüncelerinizi merak etmekteyiz. Lütfen yorum bölümünden görüşlerinizi bizimle paylaşınız.

Vural Egemen Sarıgöz
ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment