Digital Üyelik Nedir?


Bundan 5 yıl önce kadardı, Yozgat'ta ikamet ettiğim zamanlarda bekar evime Digitürk aboneliği alabilmek için 16 gün beklemiştim. Başvuru için ikamet ettiğim ilçeden 60 km uzaklıktaki şehir merkezine gidip Digitürk Bayii'ne fiilen başvuru yapmam gerekmişti. Gerekli evrakları hazırlayıp, başvuruyu yaptık. Artık beklemek kalmıştı. Nihayet 2 hafta sonra Digitürk'ün yetkili kurulum ekibi gelip Digitürk kurulumunu yaptı. Çok zahmetli bir işlem olmuştu.

Beklerken kaçırdığımız maçlara mı yanalım, o kış günü 60 km gidip başvuru yaptığımıza mı bilemedik.

Geçtiğimiz günlerde Digital Üyelik diye bir kavram ile karşılaştım. Nedir ne değildir diye biraz araştırdım.

Digital Üyelik Nedir?


Telefon ve interneti kullanarak başvuru yapabileceğiniz hatta aynı gün içerisinde kurulum işlemlerini yaptırabileceğiniz harika bir sistemdir.

Yukarıdaki başvuru ve kurulum işlemi ile aynı gün başvuru-kurulum işlemi yan yana gelince inanılmaz gelişme görülüyor.

Telefonunuzu elinize alıyorsunuz digitürk müşteri hizmetlerini arıyorsunuz bir kaç dakika sonra müşteri temsilcisine bağlanıp gerekli işlemleri yaptırıyor ve kurulum işlemini aynı gün içerisinde sağlayabiliyorsunuz. Akşama derbi maç olsa bile gün içerisinde tüm başvuru ve kurulumlar tamamlanıp akşam ki derbi maç için atkınızı ve berenizi giymek kalıyor.

Telefon ile değil de interneti kullanarak başvurunuzu yapmak ve aynı içinde kurulumun gerçekleşmesini istiyorsanız. Digitürk Online İşlemler hizmetini kullanabilirsiniz.

Son günlerde digiturk'ün internet ve digitürk paketlerini birleştirmesi ile tekrar digitürk bağlatmayı düşünmüyor değilim.

ileri
« Prev Post
YENİ VE ÖNCEKİ KONULAR
ileri Post »
Thanks for your comment